Gemeente

Nunspeet

Algemeen
Bestellen en ophalen
Beloning

De gemeente Nunspeet is een prachtige, groene gemeente. Het is heel fijn wonen met bos, heide, water om ons heen.

Ook hebben we mooie groene wijken en kernen die schoon zijn. Wij zijn erg trots op Nunspeet.
De gemeente en de afvalopruimingsdienst zorgen ervoor dat de straten geveegd worden, de vuilnis-bakken geleegd worden en dat dat het huishoudelijk afval wordt opgehaald.

Maar Nunspeet schoonhouden is niet alleen iets van de gemeente, we moeten het met elkaar doen. Er ligt er nog vaak zwerfvuil en afval op straat. Daar kunnen we samen iets aan doen! Samen met buurtbewoners en/of mensen uit de wijk kunnen we zorgen dat de gemeente schoon blijft.

De gemeente Nunspeet doet daarom mee aan het zwerfafvalproject Wijkhelden. Op deze website kun je lezen hoe je ook wijkheld kunt worden. Ik hoop dat veel kinderen en begeleiders gaan meehelpen om Nunspeet, Elspeet, Hulshorst en Vierhouten schoon te houden.

afbeelding
J. Groothuis
Wethouder gemeente Nunspeetafbeelding
floepertjeafbeeldingfloepertjefloepertjefloepertje

Als u materiaal heeft besteld, komen wij het doorgaans binnen een week bij u thuis bezorgen.

De Wijkhelden-afvalzakken met ingezameld zwerfafval worden in elke even week op donderdag opgehaald, op het adres dat u op de website registreert als hoofdbegeleider of als vrijwilliger. Deze afvalzakken moeten ’s morgens voor 8.00 uur aan de weg staan. De zakken mag u alleen gebruiken voor zwerfafval, niet voor huishoudelijk afval. De zakken worden hierop gecontroleerd.
U kunt uw ingezameld zwerfafval aanmelden tot 12.00 uur op de woensdag, voorafgaand aan de donderdag in de even week.

Stuur hiervoor een mailtje aan: wijkhelden@nunspeet.nl.

floepertjeafbeeldingfloepertjefloepertjefloepertje

Wijkhelden uit groep 3 tot en met groep 8 verdienen € 2,50 per week als ze een ronde gelopen hebben. Meer rondes lopen per week is prima, maar deze worden niet beloond. Wijkhelden kunnen dus maximaal € 2,50 per week verdienen.

floepertjeafbeeldingfloepertjefloepertjefloepertje